ГР. САНДАНСКИ, ПОЛЕНИЦА, УЛ. ГУШЕВИЦА №3

+359 884 120 242

За Ресторанта

Ресторантът е посветен на известното семейство олигарси Медичи, чийто представители нееднократно са управлявали Флоренция между 12 и 16 век. Ликове на архиепископи, папи, кардинали, дукове от фамилията Медичи са част от светлия интериор наред с автентичното обзавеждане с маси и столове от масивно дърво.

В ресторанта можете да се насладите на авторска Европейска кухня и подбрана селекция от вина. Тихата италианска музика и уютната атмосфера допълват усещането за изискан италиански лукс в епохата на Ренесанса.


Шеф Кирил Везаров описва своя кулинарен стил като комбинация от традиционното и иновативното.

С грижа за вашето здраве подбираме винаги първокласни естествени продукти, защото качествената храна е на първо място уважение към личността, грижа за здравето и удоволствие от живота. Всепризната истина е, че човек се храни първо с очите си. Именно затова нашите кулинарни специалитети са изкусно оформени с изискан вкус и въображение, за да погалят и поглезят първо сетивата ви и професионално поднесени, за да се насладите на истинските европейски изкушения. Отличната храна, кристално чистия планински въздух, величествената гледка, която се разкрива, и уникалния стил на ресторант “Медичи”, подплътени със сърдечно, топло и приятелско отношение, правят ресторанта различен от всички останали!


bg_BGБългарски
en_USEnglish bg_BGБългарски